Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aslihan Güner - Aslıhan Güner kimdir? Aslıhan Güner nereli ve kaç yaşında ... - Aslıhan güner (trt1.com.tr, 03.03.2018), kuzey yıldızı oyuncuları kimdir?

Aslihan Güner - Aslıhan Güner kimdir? Aslıhan Güner nereli ve kaç yaşında ... - Aslıhan güner (trt1.com.tr, 03.03.2018), kuzey yıldızı oyuncuları kimdir?. İki kız ve birde erkek kardeşi vardır. Oyunculuğa duymuş olduğu ilgi nedeniyle barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim almıştır. 17 aralık 1987) tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. 2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı. Aslıhan güner hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel aslıhan güner haberlerine aksam.com.tr den aslıhan güner'in yeni projesi belli oldu!

Aslıhan güner, 1987 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açmıştır.baba tarafından sivas, anne tarafından ise malatyalı biridir.daha çok kendisini sivaslı olarak gören ünlü isim geçmiş zamanlarda. 9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girmiştir. Aslıhan güner hakkında merak edilenleri ele aldığımız bu sayfada ise detaylarıyla birlikte aslıhan güner hayatı ve yaşamı, kaç yılında doğdu? Aslıhan güner, oyunculuk deneyimini ilk kez 2002 yılında yayınlanan sırlar dünyası adlı dizi ile gerçekleştirmiştir. Aslıhan güner (born 17 december 1987) is a turkish actress.

Aslıhan Güner'in Yeni Filmi
Aslıhan Güner'in Yeni Filmi from im.haberturk.com
Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Üç kardeşi bulunan ve evin en büyük çocuğu olan güner, üniversitede halkla i̇lişkiler ve reklamcılık. 170 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. Günümüzde dizi, sinema ve film çalışmalarını sürdüren aslıhan güner'in çocuğunun olup olmadığı henüz bilinmemektedir. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? 20,718 likes · 124 talking about this. Aslıhan güner boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı.

She is an actress, known for kuzey yildizi (2019), selam: İki kız ve birde erkek kardeşi vardır. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur. Aslıhan güner kılıç ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. She studied public relations and advertising at the university but left without. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 senesinde i̇stanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Aslıhan güner resmi facebook sayfasıdır. 20,718 likes · 124 talking about this. Güner, sivas'ı gezip gördüğü için sivaslıyım da diyebiliyor. 17 aralık 1987) tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslihan güner was born on december 17, 1987 in istanbul, turkey.

O acısını enfes yansıtmış harbiden. Aslıhan güner, 1987 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açmıştır.baba tarafından sivas, anne tarafından ise malatyalı biridir.daha çok kendisini sivaslı olarak gören ünlü isim geçmiş zamanlarda. Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Annesi malatyalı, babası ise sivaslıdır. 9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girmiştir.

Güzel Oyuncu Aslıhan Güner Kılıç, Diriliş Ertuğrul'da ...
Güzel Oyuncu Aslıhan Güner Kılıç, Diriliş Ertuğrul'da ... from foto.haberler.com
She is an actress, known for kuzey yildizi (2019), selam: Aslıhan güner hakkında merak edilenleri ele aldığımız bu sayfada ise detaylarıyla birlikte aslıhan güner hayatı ve yaşamı, kaç yılında doğdu? Aslıhan güner, 1987 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açmıştır.baba tarafından sivas, anne tarafından ise malatyalı biridir.daha çok kendisini sivaslı olarak gören ünlü isim geçmiş zamanlarda. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner, kameralar arşısına ilk kez. Günümüzde dizi, sinema ve film çalışmalarını sürdüren aslıhan güner'in çocuğunun olup olmadığı henüz bilinmemektedir. Annesi malatyalı, babası ise sivaslıdır. 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Aslıhan güner hakkında merak edilenleri ele aldığımız bu sayfada ise detaylarıyla birlikte aslıhan güner hayatı ve yaşamı, kaç yılında doğdu?

Aslıhan güner, 17 aralık 1987 yılında i̇stanbul'da doğdu. Üstelik güner, ismi başarılı oyuncular arasında anılanlardan. Günümüzde dizi, sinema ve film çalışmalarını sürdüren aslıhan güner'in çocuğunun olup olmadığı henüz bilinmemektedir. Aslıhan güner haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm geçmişte yaşanan aslıhan güner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası. Aslıhan güner hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel aslıhan güner haberlerine aksam.com.tr den aslıhan güner'in yeni projesi belli oldu! 421 317 просмотров 421 тыс. Toplam 174 aslıhan güner haberi bulunmuştur. She studied public relations and advertising at the university but left without. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Aslıhan güner hakkında merak edilenleri ele aldığımız bu sayfada ise detaylarıyla birlikte aslıhan güner hayatı ve yaşamı, kaç yılında doğdu? Batıl inançlara inanmayan, bir randevuda bekletilmekten ve. 9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girmiştir. 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Uzak şehrin masalı dizisinde umay rolünde. İki kız ve birde erkek kardeşi vardır. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner. 421 317 просмотров 421 тыс. Üç kardeşi bulunan ve evin en büyük çocuğu olan güner, üniversitede halkla i̇lişkiler ve reklamcılık.

Aslıhan Güner'den hayranlarına ters köşe!
Aslıhan Güner'den hayranlarına ters köşe! from i.superhaber.tv
Aslıhan güner (trt1.com.tr, 03.03.2018), kuzey yıldızı oyuncuları kimdir? Aslıhan güner'in rol aldığı filmler. She studied public relations and advertising at the university but left without. Toplam 174 aslıhan güner haberi bulunmuştur. Üç kardeşi bulunan ve evin en büyük çocuğu olan güner, üniversitede halkla i̇lişkiler ve reklamcılık. 421 317 просмотров 421 тыс. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur. Aslıhan güner, oyunculuk deneyimini ilk kez 2002 yılında yayınlanan sırlar dünyası adlı dizi ile gerçekleştirmiştir.

Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

170 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. Aslıhan güner hakkında merak edilenleri ele aldığımız bu sayfada ise detaylarıyla birlikte aslıhan güner hayatı ve yaşamı, kaç yılında doğdu? Bahara yolculuk (2015) and eksi 18. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner, kameralar arşısına ilk kez. Oyunculuğa duymuş olduğu ilgi nedeniyle barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim almıştır. #kuzeyyıldızıi̇lkaşk aslıhan güner'in oyunculuğu gerçekten çok etkili işliyor ekrana kesinlikle. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur. (showtv.com.tr, 09.09.2019), kuzey yıldızı oyuncuları kadrosu ve karakterleri (diziseti.tv, dizioyuncu.com. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslıhan güner haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm geçmişte yaşanan aslıhan güner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası. Aslıhan güner, kuzey yıldızı yeni bölüm fragmanında görünmeyince gerçek ortaya çıktı! O acısını enfes yansıtmış harbiden. 2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı.

O acısını enfes yansıtmış harbiden asl. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur.